Σελίδες

Give away!!!!!!Cristmas is coming to town!!!!!

Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015

Αν δε με έχετε αγαπήσει μέχρι σήμερα, σίγουρα θα το κάνετε τώρα.....



Αυτή τη φορά σας έχω ένα τέλειο Χριστουγεννιάτικο δωράκι για τα αγόρια σας, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι και τα αγόρια μας έχουν ανάγκη από περιποίηση.
Και η αλήθεια είναι ότι αν δεν σπρώξουμε και εμείς ως γυναίκες λίγο, το βήμα από μόνοι τους δύσκολα το κάνουν.

Σε συνεργασία με το Mens Wellbeing Club, που βρίσκεται στην οδό Κύπρου 64, Γλυφάδα, Αθήνα, σας προσφέρει όχι ένα, αλλά δυο  καταπληκτικά δώρα….

Η ιδέα της δημιουργίας του Mens Club ήταν για να προσφέρει στον σύγχρονο άντρα ένα χώρο όπου μπορεί να αφιερώνει χρόνο για τον εαυτό του και την προσωπική του περιποίηση και ευεξία.
Οι υπηρεσίες wellness, κοσμετολογίας και επιστημονικής ιατρικής αισθητικής εφαρμόζονται από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, με μακρά προϋπηρεσία και εξειδίκευση.


Είναι αδιαμφισβήτητα ένας πρωτοποριακός χώρος 400 τμ με το προσωπικό του να είναι σε ετοιμότητα ώστε να αξιολογήσει τις αντικειμενικές ανάγκες των αντρών και να τους προτείνει μια σειρά εξατομικευμένων υπηρεσιών και παροχών, οι οποίες είναι ειδικά μελετημένες και σχεδιασμένες κάτω από το αυστηρό πρίσμα της επιστήμης και του επαγγελματισμού.


Περιηγηθείτε εδώ και ανακαλύψτε όλα αυτά που μπορεί να σας προφέρει και πιστέψτε με είναι πάααρα πολλά.




Ένας τυχερός λοιπόν, θα κερδίσει μια δωρεάν δεκαπεντάλεπτη συνεδρία αναζωογόνησης προσώπου  με μασάζ κεφαλής και αυχένα και

Ο δεύτερος τυχερός θα κερδίσει 15% έκπτωση σε οποιαδήποτε υπηρεσία επιλέξει ο ίδιος…και πιστέψετε με έχει πολλές ….. αναζητήσετετες εδώ

Αυτό που έχετε να κάνετε, είναι να κάνετε like στη σελίδα του Mens Wellbeing Club στο facebook εδώ


Επίσης like share και ένα σχολιάκι στη συγκεκριμένη φωτογραφία εδώ

Προαιρετικά εγγραφή στο blog μου εδώ





Έναρξη διαγωνισμού 06/12/2016 και λήξη 03/01/2016 και ώρα 18:00 μμ

Καλή επιτυχία σε όλους!!!!!

2 σχόλια:

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS