Σελίδες

Μάσκες προσώπου

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Καλή χρονιά σε όλους!!!!!!Ελπίζω η νέα χρονιά να είναι δημιουργική, αποδοτική και γεμάτη με υγεία!!!! 
Φροντίστε να δημιουργήσετε ευχάριστες αναμνήσεις!!!! 



Και για να το κάνετε αυτό....θα πρέπει να νιώθετε και όμορφα....τι καλύτερο λοιπόν από την τόνωση της αυτοπεποίθησης με μια μάσκα προσώπου....

Να ξέρετε πως άλλου τύπου μάσκες χρησιμοποιούμε το καλοκαίρι, άλλου τύπου την άνοιξη και εννοείται άλλου τύπου το χειμώνα.


Αυτό συμβαίνει γιατί οι ανάγκες του δέρματός μας είναι διαφορετικές σε κάθε εποχή του χρόνου.

Αυτή που έχω αγαπήσει εγώ για το χειμώνα είναι η ενυδατική μάσκα της decleor hydra floral, η οποία είναι σε μορφή κρέμας, την οποία εφαρμόζετε με κυκλικές κινήσεις και με τη ζέστη μετατρέπεται σε λάδι.....



Φοβερή ενυδάτωση και εκπληκτική μυρωδιά.


Μην μπερδεύετε την ενυδάτωση με τη λιπαρότητα, είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα. Και ένα λιπαρό δέρμα το χειμώνα ειδικά χρειάζεται επειγόντως ενυδάτωση.



Η σωστή εφαρμογή είναι το μυστικό. Στα ξηρά σημεία όπως γύρω από τα χείλη και κάτω από τη μύτη, και κοντά στα μάγουλα βάζουμε την ενυδατική μάσκα ενώ στα σημεία της λιπαρότητας βάζουμε το κλασικό πράσινο άργιλο για βαθύ καθαρισμό ή μια μάσκα κατά της λιπαρότητας όπως αυτή της apivita με πρόπολη η οποία μου έχει ταιριάξει γάντι.

Μέχρι προσφάτως έπαιρνα τα μικρά για δοκιμή και τώρα για Χριστούγεννα πήρα τα 50ml γιατί μου άρεσε πολύ. Tip...στη μεγάλη συσκευασία ανακινήστε πολύ καλά πριν τη χρήση στην πρώτη εφαρμογή.



  


Γενικότερα η apivita έχει μεγάλη ποικιλία. 

Αυτή που με είχε ξετρελάνει είναι αυτή με πορτοκάλι και για να είναι ελεικρινής δεν θυμάμαι τόσο το αποτέλεσμα όσο την αίσθηση που είχα όταν μύριζα το πορτοκάλι έχει πραγματικό ξύσμα και μυρίζει θεικά. Μόλις την ξανα πήρα και δε βλέπω την ώρα να τη δοκιμάσω.

Δοκιμασμένη επίσης η sea levanter, η οποία είναι μάσκα ενυδάτωσης και δροσιάς, με αντιοξειδωτική προστασία.


Της μάσκες της Balea τις ανακάλυψα από την αγαπημένη μου θεία από Γερμανία...κάθε χρόνο μου φέρνει ότι κυκλοφορεί.




Για αυτή τη φορά δοκίμασα την peel off, που είναι σε μορφή τζελ, δεν ξεκολλάνε τριχούλες στην αφαίρεση και αφήνει το δέρμα πού απαλό.

Η ενυδατική επίσης είναι φανταστική, έχει άρωμα τροπικό εξού και παραδεισένια νησιά, και είναι σε μορφή κρέμας.

Και τέλος δοκίμασα αυτή για βαθύ καθαρισμό. Έχει μεγάλη ποικιλία γιατί θυμάμαι να έχω δοκιμάσει τουλάχιστον 10 μέχρι τώρα. Μέσω ίντερνετ εννοείται ότι βρίσκετε τα πάντα.

Εννοείται ότι ο κορρές είναι εγγύηση....



Το καλοκαίρι είχα φάει σκάλωμα με την instant brightening, η οποία είναι κρεμώδης και μου άρεσε πολύ....και επίσης τη revitalising, με άρωμα καρπούζι την οποία όταν εφαρμόζεις σου δίνει μια αίσθηση δροσιάς..πολύ καλή εγώ τις χρησιμοποιούσα εν αλλάξ. 

Για τα μάτια η κλασσική σε μορφή τζελ με αγγούρι, τη χρησιμοποιώ καλοκαίρι για πρηξίματα και μετά από ξενύχτια ή της darphin η sorbe eye mask, την οποία χρησιμοποιώ τώρα από το Σεπτέμβρη. Είναι πραγματικά σαν σορμπέ την οποία απλώνεις κάτω από τα μάτια και τη  αφήνεις...έπειτα κάνεις απαλό μασάζ γα να απορροφηθεί από το δέρμα. Δίνει ενυδάτωση και μυρίζει εκπληκτικά, θα την ξαναπάρω σίγουρα.

Και για το τέλος σας έχω δυο sheet masks.....



Πήρα μόνο δύο για αρχή γιατί διάβασα τόοοοσα στο ίντερνετ από τις γνωστές beauty gurus εεε και έπρεπε να τις δοκιμάσω. Η Κορεάτικες μάσκες έχουν κατακλύσει την αγορά. Θεωρούνται από τις καλύτερες και δεν είναι διόλου οικονομικές. 

Εγώ επέλεξα μήλο και φράουλα, τα δυο φρούτα που καταπολεμάνε την λιπαρότητα. Είναι πάααρα πολύ εμποτισμένες, δεν το τσιγκουνευτήκανε το προιόν έχω να πώ. Και τώρα που το θυμήθηκα, μπαίνω ebay να αγοράσω καμιά καινούργια να σας πω εντυπώσεις!!!!!


Κλείνοντας να σας ω ότι έχω ήδη παραγγείλει την Elizavecca carbonated bubble clay mask milky piggy και σας ετοιμάζω review...για πάρτε μια γεύση εδώ

Και για το τέλος θα σας δώσω και δοκιμασμένες diy masks που θα με θυμηθείτε....



Για λιπαρή επιδερμίδα:

Μάσκα προσώπου με μήλο, λεμόνι, φασκόμηλο και δεντρολίβανο


Καθαρίζει, τρέφει και τονώνει το δέρμα, βοηθά στην ακμή και τις κηλίδες.

1 μήλο
μερικές σταγόνες λεμονιού
1/2 κουτ. γλ φασκόμηλο
1/2 κουτ. γλ δεντρολίβανο

Βράστε το μήλο γα να μαλακώσει, αφαιρέστε τους σπόρους και πολτοποιείστε. Προσθέστε και όλα τα άλλα υλικά ώστε να γίνουν μια λεία πάστα. Αφήνετε σε πρόσωπο και λαιμό για 20 λεπτά και καθαρίζετε με χλιαρό νερό. 



Για μικτή επιδερμίδα:

Μάσκα με αγγούρι και γιαούρτι


     

Βάζετε ένα αγγούρι στο μπλέντερ και το πολτοποιείτε. προσθέτετε 2 κουταλιές της σούπας πρόβειο γιαούρτι και απλώνετε σε πρόσωπο και λαιμό. Αφήνετε για 15 λεπτά και αφαιρείτε με χλιαρό νερό.



Για ξηρή επιδερμίδα:

Μάσκα με αβοκάντο και μέλι με πολλά έλαια, όπου χρησιμοποιείτε το μισό και το άλλο μισό το τρώτε..χι χι χι χι




1/2 ώριμο αβοκάντο
1/4 του φλιτζανιού μέλι

Λιώνουμε το αβοκάντο σε ένα μπολ και προσθέστε το μέλι. Ανακατέψτε και απλώστε στο δέρμα για 10 λεπτά. Ξεπλένεστε με χλιαρό νερό.




Σας φιλώ!!!!

Και πάλι Καλή Χρονιά με υγεία και όλα τα άλλα έρχονται!



3 σχόλια:

  1. Μπράβο!!! Πολύ ωραίο άρθρο, πλήρες και μου άρεσαν και οι DIY συνταγές!!!!! Πόσο δίκιο έχεις οτι και τα λιπαρά δέρματα χρειάζονται ενυδάτωση, άργησα πολύ να το καταλάβω!!! Πολύ ωραία μάσκα για ενυδάτωση είναι και η Thirst Relief απο Youthlab και κάτω από τα μάτια εγώ βάζω σκέτο gel αλόης και είναι εκπληκτικό!!!! Φιλιά :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στις επόμενες αγορές μου είναι σίγουρα προιόντα youth lab, τα έψαξα πολύ γιατί ενδιαφερόταν μια φίλη που έχει αλλεργία στη γλουτένη και αυτά είναι gluten free.Αν σου πω ότι αγόρασα μια τεράστια γάστρα με αλόη και περιμένω να "παχύνουν¨λίγο....Πέρα από πρηξίματα και την ενυδάτωση η αλόη είναι φανταστική σε εγκαύματα, κοκκινίλες και ένα σωρό άλλα

      Διαγραφή
  2. Ναι τα Youthlab είναι Cruelty Free, Vegan και Gluten Free!!!! Την καλύτερη δουλειά έκανες, και εγώ έχω πολλά φυτά στο σπίτι, γενικά να ξέρεις οτι το φυτό πρέπει να είναι 3 ετών για να επωφεληθείς απο όλα τα ευεργετικά συστατικά της αλόης και επίσης να είναι η ποικιλία Aloe Vera Barbadensis Miller!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS