Σελίδες

Natura Siberica

Σάββατο 1 Αυγούστου 2015


Νorthern soap-detox for deep facial cleansing





Η Natura Siberica είναι μια εταιρεία με οργανικά και βιολογικά φυσικά προϊόντα ομορφιάς όπου έχει αναπτύξει βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή.

Είναι παγκοσμίως γνωστή εταιρεία που την ανακάλυψα μέσω You tube. Για δοκιμή πήρα το northern soap detox foe deep facial cleansing. Είναι ένα σαπούνι καθαρισμού για όλους τους τύπους δέρματος, κοστίζει 15.90 ευρώ και μπορείτε να το βρείτε εδώ

Λίγα λόγια για το κατάμαυρο αυτό σαπούνι……

Το σαπούνι αυτό  είναι πλούσιο σε πολύτιμα έλαια και βιταμίνες, οι χρήσιμες ιδιότητες των βοτάνων και καρπών του βορρά είναι ξακουστά από τους αρχαίους χρόνους. Οι άνθρωποι του βορρά παραδοσιακά τα έχουν χρησιμοποιήσει για να κάνουν θεραπευτικά αφεψήματα που τους βοηθούσαν στην αποκατάσταση της δύναμης, τη διατήρηση της υγείας, και τους έδινε αξιοσημείωτη δύναμη ζωής και νεανικότητα. Οι ειδικοί της Natura Siberica έχουν συλλέξει και μελετήσει προσεκτικά τις αρχαίες συνταγές των ανθρώπων του βορρά -Nenets, Selkups, Khants- και έχουν φτιάξει σε φόρμουλα ένα μοναδικό φυσικό προϊόν το Northern Detoxifying Soap for Deep Purification of Face Skin. 



Αυτό το σαπούνι παράγεται βασισμένο στον ξυλάνθρακα - ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό και απορροφητικό στοιχείο, που απορροφά με ευκολία ακαθαρσίες από τους πόρους δέρματος, καθώς και έλαια και εκχυλίσματα άγριων βοτάνων και καρπών, μαζεμένα στα βόρεια της Ρωσίας και τη Σιβηρία. 

Το σαπούνι αυτό έχει υπέροχες εξαγνιστικές, καθαριστικές, αντιοξειδωτικές, ενυδατικές και καταπραϋντικές ιδιότητες, χάρη στο oblepikha oil και το nanai limonnik, που περιέχονται στη σύνθεση του. Για όλους τους τύπους δέρματος.

Το κουτί περιέχει μέσα το πλαστικό βάζο των 120ml από το μαύρο σαπούνι, ένα σφουγγάρι για την εφαρμογή του και ένα βιβλιαράκι με οδηγίες χρήσεις. Κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε, βρέχετε το σφουγγάρι και εφαρμόζετε...αφήνετε για λίγα λεπτά και ξεβγάζετε. Αφήνετε το σφουγγαράκι να στεγνώσει, και μην τρομάξετε αν γίνει σκληρό σαν πέτρα, έτσι πρέπει να γίνει....

Δείτε το video με τις οδηγίες εδώ είναι πολύ ευχάριστο...

Η αλήθεια είναι ότι η αίσθηση που αφήνει είναι αίσθηση καθαριότητας τύπου μετά το peeling, και όχι αίσθηση καθαριότητας ενός απλού καθαριστικού προσώπου. 

Ενδείκνυται για χρήση μέχρι δυο φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.


Η ποσότητα του είναι αρκετή και κρατάει για καιρό, αυτό είναι σίγουρο, μέχρι στιγμής είμαι πολύ ενθουσιασμένη.

Θα το ξαναγόραζα σίγουρα και το συστήνω ανεπιφύλακτα.



Αν έχετε εντυπώσεις, θετικές ή αρνητικές περιμένω να ακούσω…….


2 σχόλια:

  1. Έχω ακούσει αρκετά καλά σχόλια για το συγκεκριμένο.
    Με την πρώτη ευκαιρία,θα το δοκιμάσω.

    Φιλιά,Εύα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για μένα δεν υπάρχει καλύτερο στην αγορά αυτή τη στιγμή, το έχω αγοράσει και για τη μαμά μου και το κάνω σε φίλες σε γενέθλια κτλ....Για εμένα με λιπαρό δέρμα που πετάω και κάποια εσωτερικά ανά περιόδους, είναι φοβερό....Επίσης αν μπείς στο site τους έχει τέλεια scrub και τέλειες κρέμες σώματος με 4-5 ευρώ, έχω δοκιμάσει αρκετά κανένα δε με απογοήτευσε ετοιμάζω και review σύνομα

      Διαγραφή

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS